Neka Turska bude vaše mesto za odmor, ali i DOM

Neka Turska bude vaše mesto za odmor, ali i DOM

Autor: | 28/04/2023

0

Kad poželite da „pobegnete“ od svakodnevice i loših informacija, vaš komad raja čeka vas u prelepoj Alanji ili možda u Mersinu... izbor je na vama!

Alanja se nalazi u jednom od predivnih zaliva Sredozemnog mora. Prema legendi, Marko Antonije je ovu regiju poklonio Kleopatri kao znak svoje velike ljubavi, a kasnije, u vreme Seldžuka, to je bila letnja rezidencija vladara.

Da li je vreme da i vaša rezidencija postane Alanja ili možda Mersin? Veliko DA!

Promo

 

Turska je poznata po gostoprimstvu i povoljnoj geopolitičkoj lokaciji, što je čini značajnim središtem za privlačenje lokalnih i globalnih investitora u različitim sektorima, uključujući turizam i nekretnine, koji su značajno izazvali interesovanje investitora.

Stranci više nego ikada kupuju nekretnine u Turskoj.

Zaista postoji mnogo pozitivnih aspekata ulaganja u tursko tržište nekretninama. Strateška lokacija na raskršću Evrope i Azije čini zemlju idealnim regionalnim poslovnim čvorištem.

Finansijeri su doneli divne zaključke, prilagođavajući se promenama, najprofitabilniji instrument ulaganja su nekretnine. Investicije u nekretnine daju 15 do 20% više prihoda nego u zlatu i valutama.

Promo

 

ALANJA

Ulaganje u nekretnine u Alanji pruža vam mogućnost konstantnog priliva novca u vidu iznajmljivanja nekretnine, a o blagodetima posedovanja doma na moru reči su suvišne.

Alanja je odmaralište u Turskoj, smešteno na obali azurnog Sredozemnog mora, grad u koji se zaljubite od prvog pogleda. Iz godine u godinu neverovatno obilje zelenila, veličanstvene planine Taurus, prelepa mediteranska obala i gotovo 360 dana sunca privlače sve više gostiju, turista, stranaca kako za rekreaciju, tako i za kupovinu nekretnina. Kupovina nekretnina u Alaniji smatra se vrlo profitabilnom investicijom zbog neverovatno povoljne lokacije, jer će potražnja za stanovima uz more u Turskoj uvek ostati na visokom nivou.

Središte Alanje jedinstvena je kombinacija turističkog grada, istorijskih i kulturnih atrakcija i svakodnevnog života u Turskoj. Ovo je regija koja je upila sve najbolje i najluksuznije i spojila u jedan mediteranski grad. Prekrasno zeleno područje, puno cveća i guste južne vegetacije, ima obilje atrakcija koje mu daju posebnu atmosferu udobnosti i lepote. Centar Alanje prepun je trgovina i suvenirnica, parkova, igrališta, kafića i restorana.

Tu se nalaze istorijske znamenitosti Alanje, kao što su čuvena tvrđava, „Crvena kula“ i pećine „Damlataš“. Tu su i žičara, vodeni park, seoska pijaca koja radi petkom sa širokim spektrom svežeg voća, povrća i raznih začina, policijska stanica, privatne bolnice, škole, podružnice banaka, supermarketi i tržni centri. A tu je i jedna od najboljih plaža u Turskoj, plaža „Kleopatra“, koja je za čisto more i beli pesak nagrađena međunarodnim ekološkim sertifikatom „Plave zastave“.

Alanja kao mesto za odmor, sa svim svojim sadržajima, zabavnim aktivnostima, prirodnom lepotom, toplim morem, nalazištima i istorijskim lokalitetima, noćnim barovima i plažnim barovima, definitivno može da zadovolji apsolutno svakoga.

Promo

 

MERSIN

Mersin je poznat i pod nazivom Ičel. Sa skoro dva miliona stanovnika deseti je po veličini grad u Turskoj, glavna luka jugoistočne Anadolije, te glavni grad istoimene pokrajine, a kao destinacija pruža raznovrsan spoj aktivnosti kojima se možete prepustiti. Počev od istorijskih znamenitosti, prelepih plaža, te preukusne hrane i začina.

Iako se grad i okolina ponose prelepim plažama, kao što su „Tašudžu“, „Kuručaj“, „Kulakoj“ i „Susanolu“, Mersin još nije zaživeo kao destinacija za evropske i svetske turiste, te ga i dalje posećuju pretežno lokalci. Upravo iz tog razloga ovo može biti idealno mesto za sve koji traže nekretnine u mirnijem turskom gradu.

Jednim klikom na www.zerahomes.com/sr izaberite vašu mirnu luku i mesto koje ćete zvati MOJ DOM.

Više informacija potražite na e-mail adresi [email protected] ili preko telefona +905357146726 (whatsapp).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još