Nova kolekcija brenda Kappa!

Nova kolekcija brenda Kappa!

Autor: | 04/04/2023

0

Već smo navikli da nam poznati italijanski brend sportske odeće i obuće Kappa svojim kolekcijama pomera granice primene sportskih stvari i opreme, jer odiše elegancijom i urbanim detaljima. Ovaj brend nas nije razočarao ni ovog proleća, jer je lansirao atraktivnu, novu, prolećnu kolekciju. Autentičnost ove kolekcije leži u sportskom duhu koji postaje stil života, a u okviru nje pronaći ćete savremene odevne komade koji mogu definisati Vaš ukus i stil.

Znak muškarca i žene, koji se leđima oslanjaju jedno na drugo kao znak ravnopravnosti, godinama unazad je sinonim za vrhunsku sportsku opremu.

Promo

 

Ukoliko volite da uvek budete u trendu, a istovremeno uživate u udobnosti, Kappa muška trenerka će Vam se sigurno dopasti. Napravljena od mekanog poliesterskog materijala sa Kappa logoom duž celih nogavica i rukava.

Promo

 

Sa druge strane, kako biste se na ženstven, a opet sportski način najbolje uklopili uz svog muškarca, drage dame, dajemo Vam predlog Kappa ženske trenerke. Ovaj jednostavan model nikada ne izlazi iz mode, a može se kombinovati uz sve Vaše događaje. Iskoristite vrhunsku udobnost kako za sportske tako i svakodnevne aktivnosti, trenerkom u boji koja je potpuni hit ove sezone.

Promo

 

Za duge prolećne šetnje, ali i sportske aktivnosti izaberite neki od najnovijih modela patika. Naš izbor su baš ove ZA NJU & NJEGA ! Klasika je uvek u modi, pa tako i ove Kappa ženske i muške patike koje se mogu kombinovati uz sportske, ali i svakodnevne odevne kombinacije tokom cele godine. Pored odličnog izgleda, jedna od glavnih odlika je fantastičan đon koji pruža mogućnost dugih šetnji tokom čitavog dana.

Promo

 

Kappa je italijanski proizvođač sportske opreme sa preko 100 godina uspešnog poslovanja. Jedini je sportski brend koji je i dalje u vlasništvu Italijana. Prisutan je u više od 130 zemalja i nose ga profesionalni sportisti i entuzijasti stila širom sveta.

Promo

 

Ovaj brend konstanto unapređuje svoju ponudu u skladu sa najnovijim trendovima i promenama u modnom svetu, a u njihovoj najnovijoj kolekciji garantovano ćete pronaći komade koji će Vas inspirisati da unapredite svoje svakodnevne stajlinge. 

Celokupan asortiman KAPPA brenda možete naći u Đak Sport radnjama i na online shop-u po super cenama. U periodu od 3-9.aprila u toku je NEDELJA BRENDA KAPPA kada možete dobiti 5 puta veći povrat poena na svoju Đak i Spot karticu. Iskoristite priliku za fenomenalnu kupovinu u najbližoj Đak Sport radnji ili na online shopu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti