Pravo osveženje na muzičkoj sceni: Ivana Babić objavila prvu pesmu (video)

Pravo osveženje na muzičkoj sceni: Ivana Babić objavila prvu pesmu (video)

Autor: | 10/05/2022

0

Ivana Babić je mlada pevačica i Tiktokerka. Objavila je prvu pesmu "Priđi bliže" čiji je autor teksta i muzike njena mentorka, Ivana Peters. Produkciju je radio Cobi, a spot 3PM, dakle sve sami profesionalci.

Printscreen

 

- Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano - kaže Ivana. - Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara.

Printscreen

 

Ivana Babić se pojavila u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica" sa 11 godina, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan, Milan Stanković i Hari Mata Hari.

U pesmi "Priđi bliže" se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Ivanu Babić možete videti i na Tik toku gde ima više od 20 hiljada pratilaca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još