Teodora Džehverović o nastupu na Music Week festivalu: Očekuje nas preluda žurka

Teodora Džehverović o nastupu na Music Week festivalu: Očekuje nas preluda žurka

Autor: | 20/08/2021

0

Ona je jedna od glavnih zvezda poslednjeg dana Belgrade Music Week festivala, i njen nastup publika s nestrpljenjem očekuje. Poznata po odličnoj atmosferi na nastupima, Teodora Džehverović i za nedelju, 29. avgust, na Ušću najavljuje spektakl!

“Društvo, očekuje vas moj prebrutalan nastup, prelude žurka, ja bukvalno ne mogu da dočekam, i verujte mi da takav događaj ne smete da propustite!” obratila se fanovima na Instagramu Teodora.

Teodora i njeni fanovi u poslednje vreme često na mrežama taguju Vojaža, jer ona na nastupima izvodi njegove pesme, a s obzirom na to da je i Vojaž najavljen kao jedan od hedlajnera na zatvaranju festivala – ostaje pitanje da li će to njih dvoje možda konačno i nastupiti zajedno na sceni.

Zatvaranje Music Week festivala obeležiće nastupi mladih zvezda popularne muzike, a osim Teodore i Vojaža, u nedelju 29. avgusta na Ušću nastupaju i Nucci, Hurricane, Devito, Angellina, Gazda Paja, DJ Mike Ride i Tara.

U intervjuima koje su davali ovih dana, Vojaž, Nucci i Gazda Paja isticali su da jedva čekaju da nastupe svi zajedno pred beogradskom publikom, tako da fanovi već očekuju nezaboravan provod.

Promo

 

Velike regionalne zvezde koje će nastupiti u petak i subotu su Marija Šerifović, Petar Grašo, Saša Matić, Jelena Karleuša, Senida, Lexington, Edita i mnogi drugi.

HAPPY HOUR AKCIJA 1+1 SAMO DANAS U UŠĆU

Kapacitet festivala će ove godine biti ograničen zbog mera, pa svoju ulaznicu treba da nabavite na vreme. Ukoliko ulaznice kupite danas u TC Ušće ili putem eFinity mobilne aplikacije od 17 do 21h, uz svaku kupljenu ulaznicu dobijate još jednu ulaznicu za taj dan na poklon. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti