„ZADRUGA 4“ OBORILA SVE REKORDE! Superfinale nagledanijeg rijalitija zauzelo sa neverovatnih 1.500.000 gledalaca neprikosnoveno 1. mesto!

„ZADRUGA 4“ OBORILA SVE REKORDE! Superfinale nagledanijeg rijalitija zauzelo sa neverovatnih 1.500.000 gledalaca neprikosnoveno 1. mesto!

Autor: | 12/07/2021

0

Kao svih prethodnih 10 meseci, i ovaj vikend obeležio je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“. Ono što je ceo region iščekivao dugih 46 nedelja, dogodilo se u subotu u neizvesnom i nikad napetijem superfinalu „Zadruge 4“, među 16 superfinalista pobedu je odnela Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar koja je trijumfovala u prvoj sezoni „Zadruge“.

Da je ovog vikenda sve bilo u znaku „Zadruge 4“ govore i impresivne brojke – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, tokom sva tri dana vikenda „Zadruga“ je bila ubedljivo najgledaniji format, a superfinale je u subotu zauzelo neprikosnoveno 1. mesto na listi najgledanijih emisija u danu. U periodu od 21 čas do dva ujutru uz televiziju Pink je tokom superfinalne noći bilo 38 odsto auditorijuma, odnosno neverovatnih 1.500.000 gledalaca. Od dva ujutru, pa sve do proglašenja pobednika u šest ujutru, uz „Zadrugu 4“ i televiziju Pink bilo je čak 52 odsto auditorijuma. To znači da je svaki drugi gledalac bio uz završnicu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Pored toga što je bilo najgledanije u totalu, superfinale „Zadruge 4“ bilo je apsolutno najgledanije i u posebnim grupama gledalaca, a posebno u kategoriji ženske publike – sa 44 odsto auditorijuma, završnica „Zadruge 4“ bila je gledanija od svih preostalih emitera zajedno. 

Promo

 

 

Osim što je sa svakim novim presekom uzbuđenje raslo, u superfinalu su gledaoci videli i emotivne susrete superfinalista sa porodicama nakon 46 nedelja, suze radosnice, velika iznenađenja, ali i napete situacije i svađe. Superfinalnu noć definitivno je obeležio žestok sukob Marka Janjuševića Janjuša sa ocem Maje Marinković, Radomirom Marinkovićem Takijem, ali i sa Majom. Još jedno iznenađenje večeri bilo je pomirenje Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u studiju, ali i pomirenje Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Bilo je mnogo iznenađenja i kada je reč o plasmanu – situacija se menjala iz minuta u minut, mnogi superfinalisti koji su važili za favorite su izgubili trku za 50.000 evra, a na kraju je region izabrao četvrtu pobednicu „Zadruge“ – Nadicu Zeljković.

Hvala gledaocima koji su netremice pratili četvrtu sezonu rijalitija “Zadruga, koja je supela da nadmaši sve prethodne. Dok se utisci sa uzbudljivog superfinala i dalje sležu, produkcija najgledanijeg rijalitija na Balkanu uveliko priprema „Zadrugu 5“, koja će, sigurni smo, doneti mnoge novitete, odličan kasting i oboriti nove rekorde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još