Tajne lepote Hejli Boldvin

Tajne lepote Hejli Boldvin

Autor: | 06/01/2017

0

Hejli Boldvin, Instagram zvezda, model, bivša devojka Džastina Bibera i najbolja prijateljica Kendal Džener, upravo je završila svoju prvu beauty kampanju.

Linija kozmetičkih proizvoda ostvarena u saradnji s australijskim brendom "ModelCo" uključuje sve osnovne komade po kojima je njen beauty look prepoznatljiv: baršunastu podlogu, duge trepavice i ruževe koji ističu punoću usana.

Street Style: Hejli Boldvin prošetala boyfriend džins

Sama Hejli tom prilikom je priznala da ne voli contouring i da je njena osnovna nit vodilja pri šminkanju prirodan izgled, koji ne odaje utisak kao da se na njenom licu nalazi pet slojeva podloge. Osim toga, 20-godišnjakinja je priznala i da postoji pet pravila kojih se uvek drži i kojima duguje svoj look.

1. Hejli tvrdi da obožava da imati "sjajnu kožu". Sjaj lica naglašava hajlajterom - "malo na vrhu obraza, malo na nosu, na kapcima".

2. Takođe kaže da izbegava klasično čišćenje lica i druge invazivne tretmane, a umesto toga rado isprobava laserske tretmane i redovno odlazi na preglede kod dermatologa.

Lepota u genima: Seksi ćerka poznatih roditelja pozirala za kalendar slavnog magazina

3. Krioterapija je jedini izuzetak kada je u pitanju tretman njenog lica - taj proces u kome se ledeni vazduh ispušta po licu i temenu "malo je čudan, ali je osećaj veoma dobar".

4. Što se tiče nezaobilaznih selfi fotografija, priznala je da nastoji da fotografiše što manje i onda samo odabere jednu od nekoliko. Ako je u mogućnosti, pre stotinu selfija, uvek će odabrati spontanu fotografiju koju je neko drugi snimio.

5. - Nikada, ali nikada ne idem na spavanje s mejkapom - ispričala je Hejli i dodala da najčešće posegne za običnim vlažnim maramicama ili gelom za čišćenje. - Ne stavljam mnogo toga na svoju kožu - kaže.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti