Stadion proslavio 4 rođendan u društvu najboljih

Stadion proslavio 4 rođendan u društvu najboljih

Autor: | 27/04/2017

0

U prisustvu velikog broja predstavnika medija, poslovnih partnera i drugih uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života, Stadion Shopping Centar je proslavio 4.rođendan u restoranu Stadion Elite. Ugledne zvanice svojim prisustvom uveličale su rođendansko slavlje, ali i neprekidno podržavale razvoj shopping centra tokom prethodne 4.godine.

Uprkos krizi, Stadion od otvaranja beleži rast posetilaca konstantnim trudom menadžmenta, uvođenjem zabavnog i korisnog programa, kao i dovođenjem brojnih poznatih brendova. Tokom 2016.godine Stadion Shopping Centar je posetilo više od 6,5 miliona posetilaca, a već u prvim mesecima ove godine beleži rast. Uz stalno osluškivanje potreba potrošača, interaktivnu komunikaciju i društveno odgovorno poslovanje, ovaj centar se percepira kao centar porodične kupovine i jedan je od vodećih na tržištu.

  „Ovaj centar čine disciplinovani i posvećeni ljudi, profesionalci u svom poslu, koji stalnim radom na sebi doprinose rastu i razvoju ovog mesta, ali i svi vi koji ste večeras ovde, jer da nije bilo vas, poslovanje našeg centra ne bi bilo ni upola uspešno kao što je sada. Zato vas pozivam da zajedno nastavimo niz uspešnih godina...makar još 44.“ – poručio je tim Stadion Shopping Centra.

Ova godina je za centar, godina društveno odgovornih projekata, organizacije modnih, sportskih i zabavnih događanja, ali i dovođenja novih svetskih brendova na tržište, poput Under Armour-a, koji je već uveliko prisutan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR