Prijanka Čopra: U čemu je tajna besprekornog izgleda jedne od najlepših žena sveta

Prijanka Čopra: U čemu je tajna besprekornog izgleda jedne od najlepših žena sveta

Autor: | 01/06/2017

0

Kada je 2000. godine pobedila na izboru za Mis sveta karijera Prijanke Čopre je krenula uzlaznom putanjom. Dobila je brojne angažmane i danas je jedna od najuspešnijih indijskih glumica.

Ovo su male tajne njene veličanstvene lepote koje je otkrila za američki magazin “Vogue”

Prirodna kozmetika

Najuspešnija glumica Bolivuda veruje u organsku kozmetiku, pa tako sama pravi maske za lice, telu i kosu po receptima koje je dobila od bake. Usne neguje pilngom od morske soli i malo ružine vode, na kosu stavlja masku od jogurta i meda a na telo smesu koja se zove ubtan. Sastoji se od 200 grama brašna od leblebija, nekoliko kapi limuna i malo jogura i malo kurkume. Ovu smesu Prijanka Čopra nanese na celo telo, drži 30 minuta, a potom se istušira.

Voda za fit figuru

Kada ne mora, ova lepotice ne stavlja šminku na lice, a štiti ga kokosovim uljem.

-Kokosovo ulje će promeniti vaš život i ako ga pijete svaki dan, tvrdi ona. Stručnjaci preporučuju da se jedna kašika ulja rastopi u toploj vodi ili čaju i popije dvadesetak minuta pre obroka, kako bi se smanjio apetit. Ona pije velike količina vode s nešto sveže isceđenog limuna i na taj način ubrzava rad metabolizma.

Zdrava ishrana

Za lepu kožu i besprekornu figuru ključna je i zdrava ishrana. Prijanka je veliki gurman i obožava da jede, a najčešće jede nemasne belančevine poput piletine, ćuretine i belanaca koje kombinuje sa mnogo svežeg voća i povrća.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Prijanka Čopra