Naša pevačica sa Hoseom Felisijanom pevala Stingu u čast

Naša pevačica sa Hoseom Felisijanom pevala Stingu u čast

Autor: | 20/06/2017

0

Jelena Krstić, koja od 2004 godine živi u Beču i radi kao "vokal couch" i pevačica, pre nekoliko dana je, na dodeli prestižne muzičke nagrade Stingu, nastupala sa legendarnim Hoseom Felisijanom.

Mlada Kovinka ističe da je „Polar prize Award“ manifestacija na kojoj svake godine u Stokholmu, švedski kraljevski bračni par dodeljuje prestižne muzičke nagrade po jednom svetskom muzičaru iz žanrova klasike, džeza i pop/roka.

Ove godine laureati su džez saksofonista Vejn Šorter i Sting, a u pripremi manifestacije, organizatori su pitali Stinga koga želi da mu pročita "Citation Speech" i po običaju nešto odsvira, a legendarni muzičar je poželeo da to bude Hose Felisijano.

- S obzirom da već izvesno vreme sarađujem sa Felisijanom, s kojim sam nedavno bila i na američkoj turneji, a pripremamo i duet za izdavačku kuću iz Los Anđelesa, pripala mi je ta čast da s takvom legendom pred Stingom i švedskim zvanicama najvišeg ranga, uključujući i kraljevsku porodicu, izvedem pesmu "Living in the wolrd", koju je Felisijano posvetio Stingu i poznatu kompoziciju "Every breath i take" – kaže Jelena Krstić za portal "Kovinac.com".

 

– Ne mogu vam opisati taj osećaj sreće, biti na bini sa Hoseom Felisijanom, pevati Stingu, švedskoj kraljevskoj porodici i svetskom muzičkom kremu u publici, među kojima su bili i menadžer i producent Mika Džegera, Gregori Poter, Stingov menadžer i producent, kao i mnogi drugi. To je nešto je o čemu sam sanjala celog života, dok sam vredno radila – ističe Jelena Krstić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram

Pročitajte još