Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 29/06/2017

0

Ako spadate u one koji obožavaju avanture, akciju i neverovatne efekte koji su mogući samo na filmskom platnu, a uz to ste u duši još uvek dete, onda je ovaj poklon koji smo vam pripremili ono što će vas obradovati!

Osvojite 3x2 karte za film ''Transformersi - poslednji vitez'', karte su za projekciju u petak, 30 juna u bioskopu Tuckwood Cineplexx u terminu od 19.15h

„Poslednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera (Mark Valberg), Bamblbija, engleskog lorda (ser Entoni Hopkins) i profesorke s Oksforda (Lora Hadok).

Postoji trenutak u svačijem životu kad smo pozvani da učinimo nešto važno. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Premijerno 21.juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cinestar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica)

Na redovnim repertoarima od 22. juna 2017.

Režija: Michael Bay, Uloge: Anthony Hopkins, Mark Wahlberg, Josh Duhamel, John Turturro, John Goodman, Stanley Tucci, Laura Haddock; Scenario: Art Marcum, Matt Holloway

Ukoliko želite da osvojite karte, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: transformersi

Najnovije vesti