Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 03/07/2017

0

Svako ko ima masnu kožu sigurno zna koliko je teško uklopiti svoju redovnu negu sa zaštitom od sunca tokom leta. Potom treba staviti i puder, pa kožu matirati... a kao rezultat dobijemo potparenu masku na licu ispod koje se probija znoj.

Osvojite tri  Bioderma poklona i budite zaštićena i lepa na suncu

Idealno rešenje bilo bi kada bi i nega protiv mašćenja i akni, i puder i zaštita od sunca, pa i matiranje bilo u jednom preparatu. I da on bude lagan, da ga ne osećate na licu.

Mislite da takav preparat ne postoji?

Rešenje za zaštitu masne kože od sunca koje ćete zavoleti kao da je reč o najfinijoj nezi: Bioderma Photoderm NUDE Touch SPF 50+ UVA 25, ima svilenkastu mat završnicu poput najfinijih pudera, laka je neosetna na koži kao najlakšu fluid, efikasna protiv mašćenja i akni, uz visoku mineralnu zaštitu od UV zračenja.

Evo šta sve dobijate u ovoj jednoj bočici:

  • VEOMA VISOKA DERMATOLOŠKA ZAŠTITA OD SUNCA
  • Kombinacija UVA/UVB mineralnih filtera i Cellular Bioprotection™ patentiranog kompleksa štite kožu od štetnog sunčevog zračenja i ublažavaju posledice koje ono ima na kožu - SPF 50 UVA 25.

  • KONTROLA LUČENJA SEBUMA TOKOM 8 SATI
  • Kombinacija matirajućih i soft fokus pudera sa Capryloyl Glycine sastojkom, izvedenim iz amino kiseline,  reguliše 5-α-reduktazu, enzim uključen u proizvodnju sebuma.  Rezultat je trenutno matiranje, i dugoročno balansiranje lučenja sebuma.

  • SMANJENJE NEPRAVILNOSTI DAN ZA DANOM
  • Salicilna kiselina u formuli stimuliše obnavljanje ćelija, ujednačavanje tena, smanjenje nepravilnosti blistavost posle 3 nedelje korišćenja. Biodermin Fluidactiv patent kombinovan Capryloyl  Glycine-om reguliše  kvalitet i količinu sebuma i sprečava nastanak novih akni.

  • KAO DA NA KOŽI NEMA NIČEGA: FLUID KOJI SE PRETVARA U PUDER
  • Lak kao pero, fluid se na koži pretvara u puder svilenkaste završnice, a posebni mineralni pigmenti ujednačavaju ten.

    Konačno, evo i kreme koja se može naneti i na zonu oka.

  • DODAJTE GA TOKOM DANA KAO PUDER
  • Tokom dana, kada koža prosija, matirajte je Nude preparatom kao [to biste uradili puderom, ili novim nanošenjem ojačajte svoju zaštitu od sunca. Nude se ne nagomilava na koži, a dostupan je u dve boje: "natural" i "light", pa se njihovom kombinacijom može dobiti idealna boja za svaki ten.

    NUDE je hipoalergijski, fotostabilan, bez parfema, bez parabena, veoma vodootporan sa veoma dobrom podnošljivošću kože i zone oko oka. Pogodan je za odrasle i decu iznad 10 godina. #NudeSkineSPF50  #PhotodermNudeTouch  @BiodermaSrbija

    Ukoliko želite da osvojite Bioderma poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

     

    Komentari (0)

    Loading
    hellomagazin.rs Bioderma/promo
    Tagovi: Bioderma