Oni su srećni uprkos velikoj razlici u godinama

Oni su srećni uprkos velikoj razlici u godinama

Autor: | 07/07/2017

0


Svet poznatih ispunjen je nesvakidašnjim ljubavima i neobičnim pričama, a velika razlika u godinama je samo jedna od njih. Kada je ljubav u pitanju godine su zaista samo broj koji ne predstavlja nikakvu prepreku. Pogledajte koji su to slavni parovi kojima ta razlika ne predstavlja problem.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns

Popularni glumački par već 16 godina uživa u ljubavi, i nimalo im ne smeta razlika od 25 godina. Ipak, njihov emotivni odnos prošao je kroz različite faze. Naime, 2013. godine Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas imali su ozbiljnu bračnu krizu, i borili su se kako bi sačuvali brak. Danas su srećni kao na početku, a njihov odnos je jači nego ikada. Imaju dvoje dece Dilana (16) i Keris (13).

majkl-daglas-ketrin-zita-dzons-getty.jpg

Džejson Stejtam i Rouzi Hantington

Od kako su počeli da se zabavljaju 2010. godine oni važe za jedan od najlepših parova Holivuda. On je jedan od najboljih glumaca današnjice, ona jedna od najlepših manekenki sveta, pa zašto bi razlika od 20 godina predstavljala problem? Inače par se verio početkom godine, a javnost je u iščekivanju njihovog venčanja.

rouzi-hantington-vajtli-dzejson-stetam-1-660x994

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

U braku su od 2012. godine, a venčali su se bez velike najave u krugu porodice i najbližih prijatelja. Za plavokosu lepoticu ovo je prvi brak, a glumac je već bio u braku sa Skarlet Johanson. Iako se govorilo da ljubomora preti da ugrozi njihovu vezu jer je 11 godina stariji Rajan pokušavao da kontroliše suprugu, oni su i dalje zajedno. Par ima ćerku Džejms, koja je na svet došla u decembru 2014. godine, a glumica se porodila po drugi put u septembru ove godine, međutim nije želela da otkrije ime i pol deteta.

Blejk-Lavli-Rajan-Rejnolds-getty.jpg

Adam Levin i Behati Prinslu

Popularni pevač grupe “Maroon 5” se 2014. oženio sa Behati Prinslu, zanosnim “Viktorijinim anđelom” i od tada se u srećnom braku. Par je nerazdvojan, a pevač je otkrio koji je njegov recept za srećan brak sa 10 godina mlađom suprugom - Žena je uvek u pravu.Čak i kada ne misliš da je u pravu, potrudi se da misliš da jeste- rekao je mudro pevač.

Adam-Levin-Behati-Prinslu

Džej Zi (45) i Bijonse (33)

Slavni par je zajedno već 14 godina, a razlika od 12 godina im ne predstavlja nikakvu prepreku za sreću. Imaju četvorogodišnju ćerku Blu Ajvi, a kako strani mediji nagađaju planiraju i drugo dete. Najpoznatiji par šoubiznisa se pre nekoliko meseci našao u centru pažnje zbog priče da im je brak u krizi, međutim oni su ostali zajedno.

Bijonse-Dzej-Zi

Džordž i Amal Kluni

Vest da je večiti neženja Džodž Kluni, rekao Da lepoj advokatici prolomila se celom planetom. Par se venčao u luksuznom hotelu Aman u Veneciji, daleko od očiju javnosti– Odmah sam znao da je Amal žena sa kojom želim da provedem život – rekao je slavni glumac i dodao da je mnogo srećniji od kako je u braku. Razlika između njih je 16 godina. Slavni glumac ne propušta priliku da istakne koliko je ponasa na svoju suprugu zbog posla kojim se bavi.

amal-kluni-dzordz-splash-1

Alek Boldvin i Hilarija Tomas

Glumac koji je na pragu sedme decenije našao je sreću sa 25 godina mlađom instruktorkom joge. Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija dobili su treće dete u septembru. Bračni par Boldvin ima ćerku Karmen (3) i sina Rafaela (1). U braku su od 2012. godine, 58-godišnji glumac je za američke medije rekao da nikada u životu nije bio srećniji.

 alek-boldvin-hilarija-tomas-getty.jpg

Vladimir Kličko i Hejden Panetijer

Slavni ukrajinski bokser i glumica upoznali su se 2009. godine preko zajedničkog prijatelja. Vladimir Kličko i Hajden Penetier ćerkicu Kaju su dobili prošle godine u decembru, a glumica od tada ima problem sa postporođajnom depresijom, a suprug joj pomaže da tu krizu prebrodi. Razlika između njih je 13. godina.

vladimir-klicko

Harison Ford i Kalistom Flokhart

Jedna od dugotrajnih ljubavi Holivuda. Posle ceremonije na dodeli "Zlatnog Globusa" 2002. godine par je počeo da se zabavlja i od tada su nerazdvojni. Harison i Flokhartova su u braku od 2010. godine, a popularnom Indijani Džonsu je ovo treći brak. Između njih je 23 godine razlike.

harison-ford-getty

Hellomagazin.rs Guliver/Getty