Darko Rundek i "Apokalipso sada" zatvaraju "Nišvil" (video)

Darko Rundek i "Apokalipso sada" zatvaraju "Nišvil" (video)

Autor: | 17/08/2017

0

Rundek, frontmen legendarne zagrebačke grupe “Haustor”, trebalo je da svira 12. avgusta, ali je zbog velikog nevremena treće veče Nišvila otkazano.

Festival će zvanično biti zatvoren sutra, 18. avgusta, nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama.

Pre Rundeka na Main stage-u će nastupiti niški sastav "Jazz Addicts". U nastavkuće nastupiti satav Veri Nais sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, a program će zatvoriti Dj dvojac Master Flow i Loptica.

 

U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija uspešne niške kreatorke Jelene Dimitrijević, a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišvila.

Na Welcome stage-u, koji će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu,odnosno na platou ispred Jazz muzeja (Hamam), posetioce Tvrđave će zabavljati sastav "Bennz Brickman", dok će se na Youth bini (preko puta Salona 77) predstaviti se učesnici Nišvil programa “Jazz for Kids”.

 

Ulaz je slobodan za sve koji poseduju ulaznice za subotu 12. avgust, kao i za publiku Nišvila sa narukvicama za četvorodnevni komplet, drugi polukomplet (žuta narukvica) za druga dva dana i dnevnom (crvenom) narukvicom za 12. avgust. Karte će moći da se kupe kako u pretprodaji tako i na samim ulazima u glavni festivalski prostor.

hellomagazin.rs promo

Pročitajte još