Legendarni Pekam: Delboj i Rodni bi danas zaista bili milioneri

Legendarni Pekam: Delboj i Rodni bi danas zaista bili milioneri

Autor: | 25/08/2017

0

Nije Del Boj džabe govorio “Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri“, ako se može suditi po finansijskim stručnjacima, imao je pravo.

A post shared by Xichy (@mrxichy) on Aug 25, 2017 at 5:36am PDT

Finansijski eksperti veruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koje su posedovali Del Boj i Rodni danas vredele čak tri miliona funti!

Trosoban stan u Pekamu danas vredi oko 850.000 funti, zahvaljujući rastu cene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu.

Ako na stan dodamo garažu koju su posedovali, ali i trotočkaša iz 1967. godine (Reliant Regal Supervan III), ali i ford kapri - to je još 55.000 funti.

Ipak, najvredniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi “To Hull and Back“ čija se vrednost danas procenjuje na dva miliona funti! Gledaoci su na internetu potpuno podržali predviđanja finansijskih stručnjaka i ocenili da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

-Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Dela Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živeli luksuzan život kojem su sve vreme težili, ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.

Inače, “Mućke“ su i dan-danas jedna od najomiljenijih britanskih serija, ali to nije slučaj samo na Ostrvu. Del Boj i Rodni su omiljeni likovi i na Balkanu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: serija mućke