Dragana Mićalović: Vino je jedini alkohol koji ponekad popijem da se opustim

Dragana Mićalović: Vino je jedini alkohol koji ponekad popijem da se opustim

06/09/2017

0

Strast prema vinu spojila glumačke zvezde Draganu Mićalović, Tihomira Stanića i Tihomira Arsića

U susret jeseni i prepremi za berbu grožđa od koje će nastati najfinija fina, popularni glumci Dragana Mićalović, Tihomir Stanić i Tihomir Arsić, obreli su se u vojvođanskom selu Čoka, gde su posetili čarobne vinograde.  Oni su osim u isprobavanju slatkog grožđa tek ubranog u vinogradu, intresovali i za proces berbe i nastanka vina.

-Vino je jedini alkohol koji ponekad popijem da se opustim, ali nikada ne preterujem – rekla je atraktivna glumica, dok je zvezda serije „Ubice moga oca“ Tihomir Stanić priznao da je nekada preterivao sa pićem.

-Pre mnogo godina nisam znao granicu, ali sam morao da naučim kad je dosta. Danas mi je mnogo lepše jer imam kontrolu i znam dokle mogu istinski da uživam – priznao je junak hit serije, dok je Tihomir Arsić, koji se ovom serijalu pridružuje u novoj sezoni naglasio:

-Ništa lepše od ispijanja vina u lepom društvu – istakao je umetnik i priznao da osim prema vinu jednaku strast gaji jedino ka fudbalu i da čak i kada ima mnogo obaveza, ne propušta utakmice.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti