Radoš Bajić ponovo snima:  Da li će nova serija zaseniti uspeh prethodnih

Radoš Bajić ponovo snima: Da li će nova serija zaseniti uspeh prethodnih

Autor: | 20/09/2017

0

Ovo je elegična socijalna komedija naravi i mentaliteta, smeštena u ambijent metropole, ali pođednako i u autentična srpska predgrađa, varošice, sela

U Beogradu danas počinje snimanje 60 epizoda igrane televizijske serije "Šifra Despot" autora Radoša Bajića, saopštila je producentska kuća "Contrast Studios".

"Šigra Despot" je elegična socijalna komedija naravi i mentaliteta, smeštena u ambijent metropole, ali pođednako i u autentična srpska predgrađa, varošice, sela.

Uz životne vratolomije glavnog junaka, pomalo nespretnog i taličnog, ali veoma talentovanog kompjuterskog programera Despota Despotovića koga tumači Đorđe Marković, od oca Živote (Radoslav Milenković), penizonisanog potpukovnika, i majke Rumenke (Branka Šelić), kondukterke u invalidskoj penziji, serija će u tematskom, vizuelnom i socijalnom smislu odslikati vreme u kome živimo, kažu producenti, a prenosi Tanjug.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/rados-bajic-sve-sto-smo-proizveli-moj-kreativni-tim-ja-je-apsolutno-najgledanije/

Nastojanje glavnog lika da preživi i da obezbedi sopstvenu egzistenciju kao jedini zaposleni u svojoj softverskoj kući "Despot & Co", u svakoj epizodi vodiće njega i gledaoce serije na najrazličitije lokacije - na farmu ćuraka, u fitnis centar, bolnice, fabrike, advokatske kancelarije, u nevladine organizacije, političke partije, staračke domove, sportske klubove, kladionice, banke, škole plesa, modne salone.

Za režiju, pored Bajića, biće zadužen Dejan Zečević, saradnici na scenariju su dramaturg Maja Todorović i reditelj Milan Konjević.

Angažovani su i direktor fotografije Predrag Jočić, montažeri Stevan Marić i Aleksandar Popović, dizajner tona Igor Perović sa svojim timom.

Scenograf je Dragan Mićanović, sa svojim pomoćnikom Dejanom Vidićem, kostimograf Ivana Nestorović, a masker Mirjana Stevović.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/rados-bajic-bata-je-bio-moj-ucitelj/

U seriji će igrati više od 150 glumaca, između ostalih Ljiljana Stjepanović, Tamara Krcunović, Olga Odanović, Radoš Bajić, Mihajlo Janketić, Lidija Vukićević, Branislav Lečić, Katarina Gojković, Dubravko Jovanović, Marijana Mićić, Sofija Rajović, Iva Štrljić, Ivan Bosiljčić, Nenad Heraković, Mikica Petronijević, Nedeljko Bajić, Ivan Vučković, Nikola Džamić.

Serija će se snimati 165 dana, u Beogradu, Smederevskoj Planaci, Vrnjačkoj Banji, Irigu, Šapcu i drugim gradovima i selima, a rmitovanje je planirano za februar na "Pinku".

 

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: Radoš Bajić

Najnovije vesti