Harison Ford i Kalista Flokhart: Ljubav koja je pobedila svaku prepreku

Harison Ford i Kalista Flokhart: Ljubav koja je pobedila svaku prepreku

Autor: | 10/10/2017

0

Harison Ford i Kalista Flokhart upoznali su se 2002. godine na dodeli Zlatnog globusa. U početku su krili svoju ljubav, ali glumac nije mogao dugo da ćuti. Vezu su nakon osam godina krunisali brakom koji i danas traje.

Za razliku od Hana Sola, lika koji ga je proslavio u kultnom ostvarenju "Ratovi zvezda", 75-godišnji glumac ima bogat ljubavni život. Iza sebe ima tri braka, aferu sa koleginicom na setu, petoro dece i četvoro unuka. Zbog poslednjeg filma "Blade Runner 2049",  brak Harisona Forda  ponovo je u centru pažnje.

A post shared by ??⭕Ⓜ? (@n_the_hall) on Oct 9, 2017 at 11:06pm PDT

Glumica koja se proslavila ulogom Ali Mekbil u istoimenoj televizijskoj hit seriji, Forda upoznala je 2002. godine na dodeli Zlatnog globusa. Tadašnji glumački partner,Džejms Marsden, otkrio je za magazin "Plejboj" 2013. godine kako je upravo on bio njen paravan kada je par započeo vezu, te je s njima izlazio na večere.

Par je svoju vezu dugo krio od javnosti, verovatno i zbog toga što je Ford u to vreme još uvek bio zvanično u braku sa drugom suprugom, scenaritskinjom Melisom Metison, iako gotovo godinu dana nisu živeli zajedno. Ipak,  glumac nije mogao  da izdrži da svoju sreću ne podeli sa svetom.

-Zaljubljen sam. Romantična ljubav nešto je što svako želi u životu. Srećan sam što sam se ponovo zaljubio, rekao je 2003. godine.

Romantična ljubav trajala je punih sedam i po godina, kada su odlučili da ozvaniče svoju vezu. Na Dan zaljubljenih 2009. godine Harison Ford zaprosio je Kalistu. Sa njima je na odmoru bio i njen sin Lajam Flokhart , kojeg je glumica usvojila  pre nego što je započela vezu s Fordom.

Nakon osam godina svoju su vezu krunisali brakom u junu 2009. godine . Ono po čemu su se razlikovali od ostalih mladenaca je i odeća u kojoj su se zakleli na večnu ljubav. Ford se pojavio u Vranglerovim farmerkama, dok se Kalista odlučila za najobičniju belu haljinu za plažu. U to vreme glumac je imao 67, a ona 45 godina, ali razlika u godinama im nikada nije bila važna.

-Ne zanima me to. Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutro kad se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput malog dečaka , priznala je 2003. godine za magazin Hello !.

Ako je iko i posumnjao da njihova veza i brak neće uspeti, sigurno su na to zaboravili 2015. godine. Te godine Ford je imao tešku avionsku nesreću sa svojim avionom iz 2. svetskog rata. Slomljen desni zglob, karlica, leđa i ozbiljna povreda glave razlozi su zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu, a Kalista je neprekidno bila uz njega. Svako jutro dolazila je u bolnicu i bila uz njegov krevet do kasno uveče. Nakon oporavka par je nastavio da uživaju u letenju malim avionom.

-Moja supruga, koja je divna žena,  razume moju strast prema avijaciji. Zna koliko mi to znači, i zato leti sa mnom ', izjavio je nakon nesreće Harison Ford

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram