Otvoren Capitol Park Rakovica: Najveći ritejl park u Beogradu primio prve posetioce

Otvoren Capitol Park Rakovica: Najveći ritejl park u Beogradu primio prve posetioce

Autor: | 24/10/2017

0

Capitol park Rakovica, najmoderniji maloprodajni kompleks, u koji su britanska "Poseidon Group" i belgijska kompanija „Mitiska REIM“. uložile 30 miliona eura, otvoren je u četvrtak, 19. oktobra. Capitol Park Rakovica je njihova treća investicija u Srbiji, nakon maloprodajnih objekata u Šapcu (otvoren 2014) i Somboru u septembru, a u pripremi je i otvaranje četvrtog, u Leskovcu, naredne godine.

Vrata Capitol Parka Rakovica zvanično su otvorena u 10 h, a zabava je trajala sve do 23 h uveče. Više hiljada ljudi je uživalo u celodnevnom programu otvaranja koji je obilovao raznovrsnim sadržajima za sve generacije – nastupima kulturno-umetničkih društava, plesnih škola, predstavama, i drugim sadržajima. Za najmlađe je bio obezbeđen Dečji zabavni park koji se sastojao od kreativnih radionica, dečjih animacija i animatora, tobogana, dečjih igara, predstava i drugih zanimljivih aktivnosti za najmlađe posetioce Capitol Parka.

Više od 30 zakupaca – poznatih domaćih i svetskih brendova na 25.000 m2 obradovalo je posetioce popustima i celodnevnom zabavom uz koncerte Željka Vasića, Dženana Lončarevića i Lexington benda, kao i nesvakidašnjim vatrometom na kraju dana.

Najveća atrakcija novog ritejl parka je Cine Grand bioskop koji pruža neponovljivo iskustvo zahvaljujući najsavremenijim japanskim NEC laserskim projektorima u svih šest sala, a celokupan filmski doživljaj upotpuniće i vrhunsko JBL i Crown najmodernijem ozvučenju, i Volfoni 3D sistemu za najbolju 3D sliku.

Sve aktivnosti u Capitol Parku i akcije zakupaca pratite na www.rakovica.capitolpark.rs i www.facebook.com/capitolparkrakovica/ .

Hellomagazin.rs Promo