Coca-Cola putovanje kroz ukuse Srbije

Coca-Cola putovanje kroz ukuse Srbije

Autor: | 15/12/2017

0

Koliko često pripremite svojim najmilijima neko tradicionalno jelo? Kada ste poslednji put istraživali po tajnim receptima vaših majki i baka? Koliko često vam ponestane inspiracije za današnji ručak? Onda odlučite da napravite nešto na brzinu kao i svakog drugog dana. Koliko danas uopšte uživamo u spremanju hrane na tradicionalni način? Da li ste razmišljali o tome kako je vreme da se tradicija i vešto sačuvani recepti moderno vrate na trpezu?

Kao odgovor na postavljena pitanja, Coca-Cola nas je ove godine povela u jednu veliku gastro avanturu kroz Vranje, Bojnik, Leskovac, Pirot, Aleksinac, Potpeće, Ljig, Rogljevo, Vršac, Zrenjanin, Sumrakovac kod Boljevca i Debeljaču. Tokom ovog zanimljivog putovanje pripremana su autentična jela koja su se prenosila s kolena na koleno generacijama unazad, a svako sa sobom nosi i zanimljive priče iz kraja iz koga potiče. Serijal  "Nezaboravni ukusi Srbije" prikazivan je tokom šest nedelja na zvaničnoj Facebook stranici Coca-Cola i gledaoci su pratili ne samo avanture voditeljskog para koji su činili radio voditelj Filip Ugrenović i kuvar entuzijasta Ivan Marinković, već su u svakoj emisiji mogli da vide kako Ivan inspirisan tradicijom priprema modernizovane verzije starih jela. Ali, tu priči nije kraj, sve recepte koju su bili spremani u serijalu, ali i mnoge druge, možete pronaći u besplatnoj aplikaciji Simply Tastly, koja je dostupna za Android i iOS uređaje.

I ne samo da će vam Simply Tastly pomoći da pripremite tradicionalna jela, već ćete na jednom mestu pronaći mnoge sjajne recepte najboljih domaćih blogera. Simply Tastly vam pomaže i pri kupovini namirnica. Samo jednim klikom svi sastojci recepta koji ste odabrali će biti na vašem spisku za kupovinu. Pošto se spisak nalazi na vašem telefonu, to znači da vam nisu potrebni dodatni spiskovi za odlazak u prodavnicu. A ukoliko neko umesto vas krene u nabavku, spisak mu jednostavno šaljete na Viber, What'sApp, Facebook ili SMS. Uz sve to, u aplikaciji možete pronaći najnovije promocije i akcije u radnjama u vašoj blizini.

Kako je Coca-Cola dokazala da uvek odlično ide uz tradicionalnu hranu, tako ide i uz modernu tehnologiju, te skidanjem aplikacije Simply Tastly spajate tradiciju i moderno, lep užitak i korisno. Neka u ovu Novu godinu uđete sa dobro isprobanim starim receptima koje su od zaborava sačuvale naše bake i majke, i vi ih sa Simply Tastly aplikacijom poklonite ukusno i vašim mališanima. Neka vaša novogodišnja trpeza bude tradicionalna slika svih krajeva Srbije.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: coca cola