#BIGRaspevanaJelka: Na prvo druženje u 2016. zovu vas hor Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Goran Podlipec

#BIGRaspevanaJelka: Na prvo druženje u 2016. zovu vas hor Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Goran Podlipec

Autor: | 03/01/2016

0

 

Poslednji put u 2015. godini, sa prvog sprata Shopping Centra BIG,Raspevana Praznična Jelka širila je radost i prednovogodišnje ushićenje. U njenim redovima 30. decembra našao se vokalni sastav „Sion“ koji se pesmom oprostio od 2015. i poželeo dobrodošlicu narednoj godini.

Naša gošća bila je Cveta Majtanović sa kojom smo razgovorali o praznicima i njenim sećanjima na taj dan koji je poseban u životu svakog deteta.

Kako smo i obećali, druženje nastavljamo i u 2016. godini i to večeras od 18 časova. Raspevanu Prazniču Jelku večeras će ulepšati hor Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, a naš specijalni gost biće Goran Podlipec, komičar, kojeg smo pitali po čemu pamti praznike kada je bio mali i koja mu je omiljena praznična pesma:

- Kada sam bio mali, praznike sam pamtio (i prepoznavao) po jednom gaziranom soku, koga danas više nema, a zvao se Alpina. Roditelji su ga redovno kupovali u većim količinama kada su se približavali praznici... Sok od alpskih trava (kako je tada pisalo u opisu sastojaka) najsličniji je bio (gaziranom) soku od Zove. Postojalo je malo pakovanje, u prozirnim staklenim ambalažama od 2dl i veliko, litarsko pakovanje u zelenoj staklenoj ambalaži. Što se prazničnih pesama tiče, ako bih baš morao da izdvojim neku posebno, onda bi to sigurno bilo "Preko brda, preko brega", u izvođenju hora Kolibri, jer je to jedna od prazničnih pesama koju najduže pamtim...

Pridružite nam se opet večeras od 18 časova da sa pesmom i lepim raspoloženjem obeležimo i prve dane nove 2016. godine. Sve do 8. januara u sklopu SC BIG deca svih uzrasta izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljaju Raspevanu Prazničnu Jelku.

Ne zaboravite da je manifestacija i humanitarnog karaktera i da se svakog dana, dok traje program, prikuplja odeća za beskućnike u Futogu. Mislite na one koji nemaju tu sreću da ove praznične dane provedu u toplini doma sa najmilijima.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a novosađani imaju čast da uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa Shopping Centrom BIG.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR promo