#BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa horom dečijeg Doma u Veterniku i grupom "Eksploziv"

#BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa horom dečijeg Doma u Veterniku i grupom "Eksploziv"

Autor: | 04/01/2016

0

Prvi susret u 2016. Raspevanu Prazničnu Jelku smo prepustuili, ali i podijum ispred nje, horu Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i plesnom studiju Groove. Naš specijalni gost bio je glumac, voditelj i komičar Goran Podlipec, koji je podelio sa publikom svoja sećanja na praznične trenutke kada je bio mali.

Uz mnogo humora zahvaljujući našem gostu Goranu, i mnogo plesa i novogodišnjih pesama, u kojima je rado učestvovala i publika, brzo smo zaboravili da je napolju mnogo hladno i uživali smo u prazničnoj atmosferi, zato vas pozivamo i večeras.
Na prvom spratu BIG Shopping Centar i danas od 18 časova čeka vas Raspevana Praznična Jelka, a družićemo se sa horom Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku. Pored njih, ugostićemo i članove grupe "Eksploziv", koji su nam otkrili da im je prva asocijacija na novogodišnje praznike porodica, ali i koju novogodišnju pesmu najčešće sviraju na svojim nastupima:

Kada smo bili deca okupljali smo se i međusobno posećivali, delili smo poklone jedni drugima i sedeli zajedno za velikom trpezom. Kako su godine odmicale, a obaveze se gomilale, pogotovo otkad sviramo, jedva čekamo da prođe "najluđa noć", muzičarima uvek radna, da bismo proveli malo vremena sa najmilijima. Mnogo se radi, brzo se živi i Božić uglavnom provodimo kod kuće, s porodicom. Na novogodišnjim nastupima najčešće sviramo pesmu grupe "Nervozni poštar" – "Nova godina kuca na vratima", narod to očekuje i taj hit nikada neće biti prevaziđen.

Sve do 8. januara u sklopu SC BIG deca svih uzrasta izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljaju Raspevanu Prazničnu Jelku.

Ne zaboravite da je manifestacija i humanitarnog karaktera i da se svakog dana, dok traje program, prikuplja odeća za beskućnike u Futogu. Mislite na one koji nemaju tu sreću da ove praznične dane provedu u toplini doma sa najmilijima.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a novosađani imaju čast da uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina "Hello!" i UNICEF-a sa Shopping Centrom BIG.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Najnovije vesti