Ove "beauty" trendove ne želimo da vidimo u novoj godini

Ove "beauty" trendove ne želimo da vidimo u novoj godini

Autor: | 07/01/2016

0

Brojni beauty trendovi harali su scenom tokom prošle godine, a definitivno je u prvom planu bilo lice i make up. Na polju kose došle su neke nove tehnike bojanja.

Ali, koje to beauty trendove što pre želimo da zaboravimo?

1. Dosta više sa konturisanjem lica

Kao nikada do sada pisalo se, raspravljalo i razglabalo o konturisanju lica. Nakon trenda s minimalno make up, ponovno je u trendu teški i izraženi make up, što možemo zahvaliti upravo konturisanju. Kako je ono postajalo sve popularnije, tako su se razvijale i neke nove tehnike. Baking ili clown konturisanje punilo je medijske stupce, a zavisnice o beauty trendovima sve više su izgledale poput beauty karikatura. Konturisanje treba samo da istakne prirodne crte lica, a ne da ih potpuno prekrije, ili još bolje u ovom slučaju izobliči do neprepoznatljivosti.

2. Kajli Džener usne

Početkom godine svi su poludeli za usnama Kajli Džener. U početku je ova popularna tinejdžerka tvrdila da je za njene pune usne zaslužan samo make up. Internetom su zavladali brojni tutorijali kako postići usne poput Kajli. Čak su postale popularne i beauty spravice koje uz pomoć vakuuma povećavaju usne. Na kraju je Kajli priznala da je sve to ipak veštačko.

Bilo  veštačko ili ne – usne Kajli Džener želimo da ostavimo u 2015. godini!

3. Instagram obrve

Mnogi su ih nazivali savršenim Instagram obrvama, a svaka iole popularna Insta devojka ih je isprobala i svoje beauty umeće pokazala uz seksi selfi. Ali, savršene Instagram obrve ne postoje – možda izgledaju dobro na slikama koje su prošle brojnu doradu i filtere, ali uživo ipak treba smanjiti doživljaj.

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/Kim Kardashian West /King Kylie hellomagazin
Tagovi: lepota šminka trend