Piletini posebnu sočnost daje sok od limuna i pomorandže.
Sastojci:
2 pune šake kus-kusa
1 limun, samo sok
3 pomorandže, 2 samo sok, 1 cela
maslinovo ulje
so i sveže mleveni crni biber
pileće meso (ostaci pečenog pileta)
vlašac
svež bosiljak, listići
grašak
Priprema:
1. Stavite kus-kus u posudu i prelijte sa malo ključale vode (voda treba da pokrije žitarice nekoliko centimetara). Ostavite oko 15 minuta, dok kuskus apsorbuje tečnost.
3. U međuvremenu, oljuštite preostalu pomorandžu. Isecite je na veće komade. Dodajte komade pomorandže, piletinu i bilje na kus-kus i promešajte lagano.
4. Podelite grašak u dva tanjira ili dve plitke posude, a zatim lagano promešajte sa piletinom i kus-kus salatom.
Pročitajte još
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte višeDelta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)