Sastojci:
8 pilećih fileta
3 glavice crnog luka
2 dl suvog belog vina
3 grančice ruzmarina
biber, so
Priprema:
1. Pileće filete posolite, pobiberite i u njih utrljajte iseckani ruzmarin.
2. Filete pecite na vrelom ulju da porumene sa svih strana. Pečene filete izvadite i stavite u tanjir, a u ulje u kojem su se pekli fileti dodajte krupno isečen luk.
3. Kada luk porumeni dodajte oceđene višnje i dinstajte dok ne ispari sok koji su pustile.
4. Vratite pileće filete i sve prelijte vinom, posolite, pobiberite i kuvajte 3-4 minuta.
5. Pileće filete služite tople i prelijte sosom od višanja.
Prijatno!!!
Pročitajte još
Strogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeJovana Joksimović skinula 25 kilograma, ima trik za one u četrdesetim
Ishrana Jovane Joksimović idealna za letnje dane
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)