Piletina s višnjama

Piletina s višnjama

Autor: | 11/02/2016

0

Sastojci:

8 pilećih fileta

250 g očišćenih višnja (mogu zamrznute)
3 glavice crnog luka
2 dl suvog belog vina
3 grančice ruzmarina
biber, so

Priprema:

1. Pileće filete posolite, pobiberite i u njih utrljajte iseckani ruzmarin.
2. Filete pecite na vrelom ulju da porumene sa svih strana. Pečene filete izvadite i stavite u tanjir, a u ulje u kojem su se pekli fileti dodajte krupno isečen luk.
3. Kada luk porumeni dodajte oceđene višnje i dinstajte dok ne ispari sok koji su pustile.
4. Vratite pileće filete i sve prelijte vinom, posolite, pobiberite i kuvajte 3-4 minuta.
5. Pileće filete služite tople i prelijte sosom od višanja.

Prijatno!!!

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: recepti