Pet proizvoda za glatko uklanjanje dlačica

Pet proizvoda za glatko uklanjanje dlačica

Autor: | 22/02/2016

0

Umesto da bacate novce na skupe kreme za brijanje, upotrebite proizvode koje sigurno već imate u kući...

Sapun - Mnogi sapuni baš poput kreme za brijanje pene u dodiru s kožom, pa su super zamena kremi za brijanje. Klizava tekstura sapuna olakšaće brijanje, a jedino na šta biste trebali da pazite je da izbegavate izrazito mirisne sapune kako ne biste iziritirali kožu.

Ulje - Za depilaciju može da vam posluži ulje kokosa, badema, kao i obično baby ulje. Ulje kokosa ima izvrsna antibakterijska svojstva, ulje badema je savršeno za masaže pa ne vidimo zašto ne bi bilo dobro i zabrijanje, a baby ulje jednostavno miriši toliko dobro da mu je nemoguće odoleti.

Krema za telo - Baš kao i balzam, losion ili krema za telo neverovatno će da omekša vašu kožu i olakša depilaciju. Nećete verovati da vaša koža može da bude toliko mekana i glatka.

Med - Med je namirnica koja odlično hidrira kožu, omekšava je i ima antibakterijska svojstva. Njegov lepljivi sloj štititi će kožu od posekotina, a jednostavno ćete ga ukloniti toplom vodom. Jesmo li spomenuli da vam nakon meda noge ostaju neverovatno mekane i glatke?

Balzam ili šampon za kosu - Osim što omekšava sve dlačice na vašem telu, odlično hidrira kožu pa je najsavršenija alternativa kremi za brijanje. Sa njim ćete uspeti  da izdepilirate i one najupornije dlačice koje su čvrsto priljubljene uz vašu kožu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: depilacija lepota