Pikantan dodatak jelima: Meksička salsa

Pikantan dodatak jelima: Meksička salsa

Autor: | 01/03/2016

0

Sastojci:

5-6 paradajza

1 manja glavica crvenog luka
½ šolje svežeg, naseckanog korijandera
2 ljute papričice, sitno seckane
1 čen belog luka, sitno seckan
2 kašike sveže ceđenog soka limete ili limuna
So, biber

Priprema:

1. Sve sastojke sitno iseckajte, stavite u posudu, promešajte, začinite. Ako želite možete sve satojke staviti u blender i sitno iseckati, ali morate paziti da se salsa ne pretvori u kašu jer se komadići moraju osetiti. Pre nego što poslužite salsu ostavite da stoji najmanje sat vremena da se svi ukusi lepo sjedine.
2. Isto tako ukoliko ne volite ili ne možete da pronađete korijander, slobodno ga zamenite peršunovim listom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: recept recepti