Marinada daje piletini posebnu sočnost.
Sastojci
1/4 šolje meda
1/3 šolje soja sosa
1/2 kašičice bibera
4 čena belog luka, izgnječena
kašika rendanog đumbira
4 šnicle pilećeg belog mesa srednje veličine
Priprema
1. Pomešajte sve sastojke sem piletine i stavite u kesu za zamrzivač.
3. Mariniranu piletinu stavite na pleh obložen aluminijumskom folijom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 45 minuta.
4. Marinadu nemojte bacati. Dok se piletina peče, zagrejte marinadu na šporetu, pa njome premazujte piletinu na svakih desetak minuta dok se peče.
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)