Neverovatno pikantna kombinacija piletine i kajsija.
Sastojci:
1 kg pilećeg belog mesa
pola šolje džema od kajsija
sok od pola limuna (oko 2 kašike)
2 kašike soja sosa
2 čena belog luka, sitno iseckana
2 kašike senfa
kašika maslinovog ulja
6 suvih kajsija, iseckanih
Priprema:
1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
3. U posudu sipajte sve ostale sastojke, sem suvih kajsija i promešajte. Prelijte time piletinu, pa preko poređajte kajsije.
4. Pecite piletinu u rerni oko 25 minuta. Takođe, ukolike želite da meso bude sočnije, pre pečenja ostavite piletinu u marinadi preko noći u frižideru.
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte višeLepa Brena ima 63 godine i liniju na kojoj joj žene zavide: Tajna je u načinu kuvanja
Saveti Lepe Brene za idealnu težinu
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)