Neverovatno pikantna kombinacija piletine i kajsija.
Sastojci:
1 kg pilećeg belog mesa
pola šolje džema od kajsija
sok od pola limuna (oko 2 kašike)
2 kašike soja sosa
2 čena belog luka, sitno iseckana
2 kašike senfa
kašika maslinovog ulja
6 suvih kajsija, iseckanih
Priprema:
1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
3. U posudu sipajte sve ostale sastojke, sem suvih kajsija i promešajte. Prelijte time piletinu, pa preko poređajte kajsije.
4. Pecite piletinu u rerni oko 25 minuta. Takođe, ukolike želite da meso bude sočnije, pre pečenja ostavite piletinu u marinadi preko noći u frižideru.
Pročitajte još
Slepi dečaci se čvrsto drže za ruke: Fotografija Saše i Dejana Matića iz detinjstva dirnula Srbiju
Saša i Dejan Matić dirnuli sve fotografijom iz detinjstva
24/09/2023
Saznajte višeOd Eltona do Šabana: Svadba Harisa i Meline Džinović bila je najskuplja ceremonija 2004. godine
Svadba Harisa i Meline Džinović i danas se prepričava
23/09/2023
Saznajte višeKuhinja je omiljeni kutak Megan Markl: nikad ne biste pogodili koje jelo najčešće priprema
Omiljeno jelo Megan Markl je jednostavno i ukusno
23/09/2023
Saznajte višeJesen donosi sreću svima koji imaju ove brojeve u datumu rođenja: Zvezde su im baš naklonjene
Brojevi u datumu rođenja određuju sudbinu
22/09/2023
Saznajte višeHONOR V Purse premijerno predstavljen u Kini
HONOR V Purse premijerno predstavljen u Kini
20/09/2023
Saznajte višeŠta uopšte staje u minijaturne torbice poznatih ličnosti?
Samsung Galaxy Flip5
19/09/2023
Saznajte više
Komentari (0)