Neverovatno pikantna kombinacija piletine i kajsija.
Sastojci:
1 kg pilećeg belog mesa
pola šolje džema od kajsija
sok od pola limuna (oko 2 kašike)
2 kašike soja sosa
2 čena belog luka, sitno iseckana
2 kašike senfa
kašika maslinovog ulja
6 suvih kajsija, iseckanih
Priprema:
1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
3. U posudu sipajte sve ostale sastojke, sem suvih kajsija i promešajte. Prelijte time piletinu, pa preko poređajte kajsije.
4. Pecite piletinu u rerni oko 25 minuta. Takođe, ukolike želite da meso bude sočnije, pre pečenja ostavite piletinu u marinadi preko noći u frižideru.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)