Najveći beauty trendovi za proleće prema Instagramu

Najveći beauty trendovi za proleće prema Instagramu

Autor: | 18/03/2016

0

Ovih dana, beauty inspiracija nam stiže sa svih strana: modne revije, Jutjub kanali, Nedelje mode u metropolama... Međutim, moramo da priznamo da nam je omiljeniji izvor kada modne i beauty inspiracije dolazi sa naše omiljene društvene mreže - Instagrama!

Ovo su najčešći haštagovani beauty trendovi za proleće 2016.

#CrveniRuž

Crvene usne su nezamenljive koje god da je godišnje doba ili društvena mreža u pitanju! Kao i uvek Instagram je preplavljen hašetegovima #RedLips, pa nemojte zaobići ovaj beauty trend tokom prolećnih dana. Iako ste možda mislili da će se svetlije boje divno slagati uz tek procvetalu prirodu, senzualne crvene usne će ostati glavni trend! 

#PlaviAjlajner

Plavi detalji su baš svuda oko nas i jednostavno nas mame da ih isprobamo na svojoj koži! Tirkizna linija ajlajnera je nešto što će osvežiti vaš svakodnevni izgled i potpuni je HIT na Instagramu! Na gornje trepavice stavite veću količinu maksare, dok donje ukrasite plavim ajlajnerom.

Savet plus: Tirkizna maskara će biti pun pogodak i pravo osveženje ovog proleća!

#ZlatneOči

Iako ćete zlatnu boju povezati sa jesenjim motovima ili možda čak novogodišnjim, odmah da vas obavestimo da će #GoldEyes biti prolećni trend! Zaboravite na šljokice već izaberite zlatnu nijansu koja skoro podseća na boju breskve, dodajte malo crnog ajlajnera i promovišite svoj prolećni izgled!

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin

Najnovije vesti