Blond je "in": Tri hit boje kose koje idu uz svaki ten

Blond je "in": Tri hit boje kose koje idu uz svaki ten

Autor: | 21/03/2016

0

Proleće je stiglo. Buđenje prirode budi i sva naša čula pa su promene u stilu oblačenja, ali i izgledu uvek dobro došle. Najzanimljivija promena je ona koja se tiče vaše kose, tačnije, boje kose.

Ako želite da u trenu osvežite izgled, vreme je da promenite ili osvežite boju kose. Nova sezona nam nudi najzanimljivije tonove, među kojima vladaju oni plavi. Kate Reid, frizerka specijalizovana za bojenje kose, koja sarađuje s brojnim holivudskim lepoticama izdvojila je tri nijanse plave kose koje će u novoj sezoni da budu pravi hit, a koje neke od zvezda već ponosno nose.

1. Boja kalaja

Reč je o platinastoj boji kose koja je dobila makeover. Ova vrlo svetla plava kosa u kombinaciji sa zlatnom podlogom, koja dolazi do izražaja na području korena kose, daje ovoj hladnoj nijansi malo topline i svežine.

Boja kalaja najbolje će da se uklopi uz maslinastu boju tena poput Rite Ore ili bledu put i svetle oči poput Dženifer Lorens.

2. Sunčano plava

Želite li boju kose koja se lako održava i deluje vrlo prirodno i sveže, ova efektna igra s nijansama plave kose je kao stvorena za vas. Sunčano plavu boju, koja ide uz bronzani ten, opisuju pramenovi u nekoliko prirodnih boja. Podloga je prirodna boja kose u toploj tamno blond ili smeđoj boji, a najsvetliji pramenovi su površinski i oni uz lice.

Morsko plavu boju kose ponosno nose Rouzi Hantington Vajtli, i njena lepa koleginica Điđi Hadid.

3. Kremasto plava

Spoj svetlo zlatne i lagane krem nijanse stvorio je romantičnu boju kose koja stoji svakoj boji tena i teksturi kose. Kremasto plava boja kose imitira prirodno plavu kosu s efektom sunčanih pramenova, a baza ove boje je nekoliko nijansi tamniji korijen koji imitira prirodnu plavu boju kose.

U toploj i trendi boji već uživaju Skarlet Johanson i Rejčel Mekadams , te se savršeno uklopila uz njihove kratke bob frizure.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: kosa lepota