Za ljubitelje tikvica, još jedan neverovatan način pripreme ukusnog povrća.
Sastojci:
2 tikvice srednje veličine
2 kašike istopljenog maslaca (ili maslinovog ulja)
1 kašika svežeg ili sušenog origana
1/4 čaše izrendanog parmezana
so i biber
Priprema:
1. Isecite tikvice na tanke kolutove. Stavite preko njih rastopljeni maslac i origano.
2. Poređajte ih na prethodno podmazan pleh i pospite preko njih rendani parmezan.
3. Uključite rernu na 150 stepeni i stavite nepokriven pleh sa tikvicama unutra. Ostavite da se peče oko 35 - 40 minuta.
4. So i biber stavite po želji.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)