U ovaj švajcarski specijalitet umačite komadiće hleba i uživaćete u svakom zalogaju.
Sastojci:
po 200 g tvrdog grijer sira, ementalera, apencelera i gaude
350 ml belog vina
pola čena belog luka
4 kašičice gustina
20 ml višnjevače
kašičica limunovog soka
biber, muskatni oraščić
Priprema:
1. Sir narendajte, prelijte vinom, pa ostavite tako oko dva sata da miruje. Šerpu za fondi istrljajte belim lukom.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)