U ovaj švajcarski specijalitet umačite komadiće hleba i uživaćete u svakom zalogaju.
Sastojci:
po 200 g tvrdog grijer sira, ementalera, apencelera i gaude
350 ml belog vina
pola čena belog luka
4 kašičice gustina
20 ml višnjevače
kašičica limunovog soka
biber, muskatni oraščić
Priprema:
1. Sir narendajte, prelijte vinom, pa ostavite tako oko dva sata da miruje. Šerpu za fondi istrljajte belim lukom.
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)