Sastojci:
300 g svinjskog buta
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 pakovanje meksičke mešavine
200 g kečapa ili kuvanog paradajza
malo soli, bibera, biljni začin
malo svežeg peršunovog lišća
malo suvog biljnog začina
1 pakovanje tortilja 8/1
Priprema:
1. Meso iseći na kockice. Na ulju propržiti iseckan crni i beli luk dok ne omekšaju. Dodati meso i dinstati, dok meso ne porumeni. Dodati mešavinu povrća i kečap (ili kuvani paradajz).
2. Ne dodavati vodu ili je dodati, ali u što manjoj količini. Dodati začine i krčkati dok se povrće (naročito crveni pasulj) ne skuva, a otprilike oko pola sata.
3. U teflonski tiganj na suvo prepeći sa obe strane tortilje da porumene. Zatim ih složiti u čvrst fišek i isti filovati smesom. Odozgo svaki fišek preliti sa malo kečapa.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)