Sastojci:
300 g svinjskog buta
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 pakovanje meksičke mešavine
200 g kečapa ili kuvanog paradajza
malo soli, bibera, biljni začin
malo svežeg peršunovog lišća
malo suvog biljnog začina
1 pakovanje tortilja 8/1
Priprema:
1. Meso iseći na kockice. Na ulju propržiti iseckan crni i beli luk dok ne omekšaju. Dodati meso i dinstati, dok meso ne porumeni. Dodati mešavinu povrća i kečap (ili kuvani paradajz).
2. Ne dodavati vodu ili je dodati, ali u što manjoj količini. Dodati začine i krčkati dok se povrće (naročito crveni pasulj) ne skuva, a otprilike oko pola sata.
3. U teflonski tiganj na suvo prepeći sa obe strane tortilje da porumene. Zatim ih složiti u čvrst fišek i isti filovati smesom. Odozgo svaki fišek preliti sa malo kečapa.
Pročitajte još
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte višeDelta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)