Ovi ukusni kroasani su idealni za doručak i poslužite ih uz čaj ili belu kafu.
Sastojci:
200 g zamrznutog lisnatog testa
manji luk
100 g kuvane šunke
100 g šampinjona
kašika putera
150 g pavlake
kašicica jestivog skroba
so, biber
narendani muskatni oraščić
2 kašičice naseckanog peršuna
jaje
Priprema:
1. Lisnato testo odmrznite.
3. Rernu zagrejte na 200 stepeni. Testo razvucite na dvostruku dužinu. Isecite trouglove, smesu stavite na trouglove, ivice premažite umućenim jajetom i smotajte. Premažite jajetom i pecite u zagrejanoj rerni oko 15 minuta.
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)