Potrebno je:
3 šoljice brašna
1 šoljica ulja
2 šoljice šećera
1 kašika kako praha
1 šoljica mlake vode
eurokrem za premaz
1/2 praška za pecivo
Priprema:
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst šne dodati brašno sa praškom za pecivo, ulje, vodu i dobro izjednačiti. Na papiru iscrtati žirafine šare kao što je prikazano u videu staviti na dno tepsije, a odozgo staviti papir za pečenje. Sipati malo svetle umućene smese u kesu koju ste probušili na ćošku ili stavili plastičan produžetak za ukrašavanje torti. Testom iscrtati sve okolne linije i putanje žirafinih šara.
Staviti u rernu na 200 stepeni 1 min da se samo malo stegne. U preostalu masu dodati kakao pa preliti preko zapečenih šara i peći još 20 min na 180 stepeni. Pečen rolat uviti u krpu ne skidajući hartiju da se dobro ohladi. Zatim skinuti polako hartiju i ponovo uviti rolat da se sasvim ohladi. Namazati po želji.
Predlog: premazati belim eurokremom.
Prijatno!
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)