Zavirite u raskošnu vilu Dženifer Lopez (video)

Zavirite u raskošnu vilu Dženifer Lopez (video)

Autor: | 18/04/2016

0

Dženifer Lopez na prodaju je stavila dom koji je kupila s bivšim suprugom Markom Antonijem 2010. godine, a u kojem je živela sve do 2014. Uređen je prema zamislima poznate pevačice i glumice, a odiše toplinom u kojoj bi uživala porodica s decom.

Bivši dom Džej Lo u blizini Los Anđelesa prelepra je oaza za odmor i opuštanje, bez obzira da li imate veliku porodicu, ili ste u potrazi za privatnim mestom za druženje s prijateljima. Prostor je funkcionalan i praktičan, ali i odiše romantičnim notama koje su karakteristične za slavnu pevačicu i glumicu.

Kuća u Hidden Hills-u u Kaliforniji sastoji se od devet spavaćih soba, 13 kupatila, impresivne dnevne sobe i nekoliko trpezarija. Tu je i velika kuhinja koja se otvara prema dnevnoj sobi i bazenu, a svaka spavaća soba dolazi i s pripadajućim prostorom za sedenje i velikom prostorijom koja "igra ulogu" ormara.

Posebno krilo kuće posvećeno je zabavi i opuštanju. U tom sklopu nalazi se soba s privatnim bioskopom za dvadesetak osoba, bar, teretana, plesni studio i kozmetički salon. Spoljašnji prostor uz bazen obiluje zelenilom, pa je posebno uređen za boravak dece na otvorenom, a gosti mogu da "spakuju" automobile u jednu od osam garaža.

Za ovo zapanjujuće imanje Dženifer traži 12,5 miliona dolara.

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen hellomagazin

Najnovije vesti