Međunarodni festival balona u Kruševcu od 20. do 22. maja

Međunarodni festival balona u Kruševcu od 20. do 22. maja

Autor: | 20/05/2016

0

Pod sloganom "Kruševac kroz oblake" od 20. do 22. maja u tom gradu će biti održan Prvi međunarodni festival balona, na kome će, osim jedinog balona iz Srbije, učestvovati i tri balona iz Slovenije.

- Ideja je bila da osmislimo manifestaciju po kojoj će Kruševac biti originalan i koja će biti turistički atraktivna, a prema broju sugrađana ali i ljubitelja balona iz cele Srbije koji nam se tokom prethodnih nedelja javljaju, čini se da smo u tome uspeli - rekla je direktorka Turističke organizacije Kruševac Suzana Milosavljević.

Najveće interesovanje su, kako je kazala, izazvali najavljeni promotivni letovi balonima, koji su, ukoliko vremenski uslovi dozvole, predviđeni za petak popodne, subotu ujutru i popodne te nedelju ujutru.

U okviru Festivala, koji se održava u gradskom parku Bagdala biće izvedeni i desantni skokovi padobranaca, defile bajkera i biciklista i performans modelara aero kluba "Mihajlo Živić".

Posetioci će moći da obiđu balonarske posade, za decu će biti organizovane likovne radionice i igre sa papirnim zmajevima, biće održan čas zumbe na otvorenom, te koncerti pop grupa "Selekt bend" i "Nju dil".

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin

Najnovije vesti