Prikrijte celulit za samo nekoliko minuta

Prikrijte celulit za samo nekoliko minuta

30/05/2016

0

Ako želite da obučete kratke pantalone ili suknju a muči vas celulit vidljiv na nogama, postoje bar tri oprobana instant rešenja za privremeno prikrivanje celulita.

1. lak za kosu

Lak za kosu s vrlo jakim učvršćivanjem poprskajte po koži zahvaćenoj celulitom. Stanite pravo i mirno, i sačekajte da se lak za kosu u potpunosti osuši. Trebalo bi da osetite kako vam se koža zateže. Celulit će se manje videti i zbog toga jer će njegov sjaj prelamati svetlo što će takođe vizuelno sakriti ružne rupice. Lakom za kosu možete učvrstiti i labavu kožu na gornjem delu ruku.

2. sredstvo za tamnjenje kože
Celulit je najviše vidljiv na svetloj koži. Što je koža tamnija to će se celulit manje videti. Zbog toga su i kreme i sprejevi za tamnjenje kože takođe dobri prekrivači celulita, samo pazite da nijansa ne bude previše tamna, odnosno da nije tamnija od ostatka tela. Odlično će poslužiti i šimer sa sjajnim česticama koje svetlucanjem prikrivaju sitne nedostatke.

3. hladan tuš
Hladna voda zateže kožu. Što hladnijom vodom (koliko možete da izdržite) bar pet minuta tuširajte deo tela zahvaćeno celulitom i celulit će privremeno nestati.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock/Bojan hellomagazin
Tagovi: lepota