Potrebno je:
1/2 kg. pilećeg mesa
3 šargarepe
1 celer koren
1 mlad krompir
začin
1 jaje
1 kašika pavlake
1 kašika začina
ulje
list peršuna
malo sitnog bibera
Priprema:
Šargarepu jednu izrendati na rende sitno pa propržiti na ulju dodati sitno seckan luk pa i njega upržiti dodati malo vode, pa dodati sitno na kocke, šargarepu, celer, krompirić i meso na kocke Naliti vodom još i staviti da se kuva.
Kad je meso kuuvano meso izvaditi, odvojiti od kostiju pa u blenderu iseckati i vratiti u čorbicu.
Dodati začin. U tanjir razmutiti jaje , brašno i pavlaku, skloniti čorbicu sa šporeta pa uliti i izmešati žicom. Vratiti na šporet još par minuta. Na kraju dodati sitno seckan peršun i malo bibera.
Prijatno...
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)