Potrebno je:
1/2 kg. pilećeg mesa
3 šargarepe
1 celer koren
1 mlad krompir
začin
1 jaje
1 kašika pavlake
1 kašika začina
ulje
list peršuna
malo sitnog bibera
Priprema:
Šargarepu jednu izrendati na rende sitno pa propržiti na ulju dodati sitno seckan luk pa i njega upržiti dodati malo vode, pa dodati sitno na kocke, šargarepu, celer, krompirić i meso na kocke Naliti vodom još i staviti da se kuva.
Kad je meso kuuvano meso izvaditi, odvojiti od kostiju pa u blenderu iseckati i vratiti u čorbicu.
Dodati začin. U tanjir razmutiti jaje , brašno i pavlaku, skloniti čorbicu sa šporeta pa uliti i izmešati žicom. Vratiti na šporet još par minuta. Na kraju dodati sitno seckan peršun i malo bibera.
Prijatno...
Pročitajte još
Hrana za bolji vid: Zašto je jod važan za oči
Ono što jedemo može imati značajan uticaj na ono što vidimo
31/05/2023
Saznajte višeHyatt Regency Kotor Bay Resort najavljuje zvanično otvaranje 1. juna ove godine
Nov hotel u Boki Kotorskoj
30/05/2023
Saznajte višeŠta vas očekuje u novom broju MARIE CLAIRE-a?
Novi broj Marie Claire je pred vama
29/05/2023
Saznajte višeNeobično, a preukusno: Nataša Pavlović podelila recept za pitu od crnog luka, morate ga isprobati
Recept Nataše Pavlović za neobičnu pitu će vas oduševiti
27/05/2023
Saznajte više
Komentari (0)