Sastojci
2 veće tikvice
1 jaje
malo brašna
200 g šunke
300 g kačkavalja
1 kugla mocarele
malo mleka
so, biber
malo ulja za prženje
Priprema
2. Tikvice oljuštite i isecite po dužini, bez ceđenja vode. Umačite u pripremljeno testo i ispržite sa obe strane. Vadite na tanjir obložen papirnim ubrusom, kako biste ocedili višak masnoće.
3. Na komad aluminijumske folije poređajte gotove tikvice jednu uz drugu, tako da formirate koru. Svuda poređajte šunku (tanko sečenu i rendanu), izmrvljenu mocarelu i narendan kačkavalj. Urolajte pažljivo, prekrijte folijom i pecite 20 minuta na 180 stepeni.
4. Uklonite foliju i ostavite da se prohladi, pa poslužite uz sveže lepinjice i jogurt.
Pročitajte još
Ko ti jede džigericu i zašto to ignorišeš?
Ko ti jede džigericu i zašto to ignorišeš?
07/10/2024
Saznajte višeJesenji doručak po recepturi Slavice Rokvić: Jedan sastojak baš ubrzava mršavljenje
Jesenji doručak Slavice Rokvić za sva čula
05/10/2024
Saznajte višeVidite li promenu? Seka Aleksić smršala pa neskromno poručila: Najzgodnija sam na svetu
Seka Aleksić smršala pa damama poslala snažnu poruku
04/10/2024
Saznajte višeBIG porodični dani u BIG Novi Sad šoping centru
BIG porodični dani u BIG Novi Sad šoping centru
04/10/2024
Saznajte višeOmiljeni francuski brend naočara IZIPIZI otvorio svoju prvu radnju u Srbiji
IZIPIZI brend naočara otvorio svoju prvu radnju u Srbiji
04/10/2024
Saznajte višeFilm godine, “Džoker: Ludilo u dvoje” stigao u bioskope, premijera okupila poznate
“Džoker: Ludilo u dvoje” stigao u bioskope
03/10/2024
Saznajte više
Komentari (0)