Sastojci
2 veće tikvice
1 jaje
malo brašna
200 g šunke
300 g kačkavalja
1 kugla mocarele
malo mleka
so, biber
malo ulja za prženje
Priprema
2. Tikvice oljuštite i isecite po dužini, bez ceđenja vode. Umačite u pripremljeno testo i ispržite sa obe strane. Vadite na tanjir obložen papirnim ubrusom, kako biste ocedili višak masnoće.
3. Na komad aluminijumske folije poređajte gotove tikvice jednu uz drugu, tako da formirate koru. Svuda poređajte šunku (tanko sečenu i rendanu), izmrvljenu mocarelu i narendan kačkavalj. Urolajte pažljivo, prekrijte folijom i pecite 20 minuta na 180 stepeni.
4. Uklonite foliju i ostavite da se prohladi, pa poslužite uz sveže lepinjice i jogurt.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)