Najskuplja avionska karta na svetu: Šta vam sve nude za 55.000 funti

Najskuplja avionska karta na svetu: Šta vam sve nude za 55.000 funti

Autor: | 06/06/2016

0

Naravno, nećete putovati kao obična putnica ili obični putnik u ekonomskoj klasi, niti će taj let po bilo čemu biti nalik na biznis klasu.

Ova karta nudi potpuno novu dimenziju i doživljaj leta

Ne treba sumnjati da će svetski bogataši sigurno, iako imaju sopstvene avione, poneki put priuštiti sebi i ovaj let.

Ako se ikad odlučite za let na relaciji London – Melborn, teško da ćete imati ovoliko za kartu, ali ljudi poput Bila Gejtsa, Romana Abramoviča i sličnih, ovaj let će moći da priušte bez problema. Naime, karta aviokompanije "Etihad" na spomenutoj relaciji prodaje se po ceni od nestvarnih 55.000 funti.K

Kupovinom karte dobijate trosobni apartman koji se proteže na neverovatnih 125 metara kvadratnih, a s njim u paketu, stižu i batler i kuvar. Sve je to stalo u Airbus A380, a ponuda važi za jednu ili dve osobe.

Naravno, cena karte uključuje i luksuzni transport do i od aerodroma, privatni ček-in, a s obzirom da avion preseda u Abu Dabiju, milijarderi koji odluče da ovako putuju dobiće posebnu sobu, kako im put ne bi teško pao.

Ovom cenom oborena je dosadašnja cena, koji je takođe nudio "Etihad". Ona se odnosila na let Njujork - Mumbai, a taj luksuz je koštao 52.000 funti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Thinkstock
Tagovi: putovanja

Najnovije vesti