Emina Jahović: Lepa žena je srećna žena

Emina Jahović: Lepa žena je srećna žena

Autor: | 07/06/2016

0

Brižan odnos prema svom izgledu pevačica Emina Jahović ima od tinejdžerskih dana, kao da je znala da će joj to, pored vokalnih sposobnosti, biti jedan od aduta da osvoji publiku. Kada kroči na scenu, ona pleni lepotom i pozitivnom energijom, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Danas, tridesetpetogodišnja majka dvojice sinova, pored porodičnih obaveza, uz podršku supruga Mustafe uspeva da bude uspešna na mnogim poljima. Muzička scena njena je prva ljubav i prioritet, a uspešno se okušala i u dizajniranju mirisnih nota. Za svoj atraktivan izgled može da zahvali genetici, kao i pažljivom odabiru kozmetičkih proizvoda. Za čitateljke magazina “Hello!” Emina otkriva male tajne negovanja svoje lepote.

Na šta obraćate posebnu pažnju kada je reč o nezi?

- Posebnu pažnju obraćam na kosu. Trudim se da je što manje tretiram preparatima koji joj štete, pa je vrlo malo farbam. Koristim samo prelive i najvažnije mi je da nemam ispucale krajeve. Koristim samo “Kerastase” proizvode, koji su dobri za uvijenu i osteljivu kosu kao što je moja.

Koliko truda ulažete u svoj izgled?

- Mnogo sam radila na svom telu. Visoka sam 178 centimetara, a teška pedeset šest kilograma i volim da sam mršava. Odmalena sam takva, pa su mi u srednjoj školi neki momci dali nadimak Emina komarac. Ne izgladnjujem se i ne mučim svoj organizam, iako nikada nisam u potpunosti zadovoljna, i mislim da uvek može bolje. Od šesnaeste godine intenzivno se bavim sportom, prvo košarkom, pa kikboksom, fitnesom, trčanjem. Sada treniram pilates, koji mom telu daje savršeni tonus.

Šta smatrate da ženu čini istinski lepom?

- Imala sam prilike da vidim mnogo lepih ljudi koji su potpuno prazni i iz kojih ne isijava nikakva energija. Lepa žena je srećna žena, ona koja živi u skladu sa svojim unutrašnjim bićem. Uz to, iskreni osmeh svaku osobu čini lepom.

Više pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je od ponedeljka u prodaji 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić arhiva Hello