
Potrebno je:
300 gr blitve
800 gr krompira
1 struk mladog crnog luka
1 glavica belog
malo ulja
malo začina
1 pavlaka
malo mleka
2 jaja
Priprema: Blitvu oprati odseći drške i malo obariti, a zatim je malo propržiti u crnom luku. Dodati začin i beli luk pa još malo dinstati da ispari tečnost.
Krompir iseći na listiće staviti red krompira pa malo seckane blitve pa krompir, blitva i na kraju krompir.
Razbiti jaja dodati pavlaku i malo mleka izmešati i zaliti musaku i malo pouljiti. Peći u pećnici oko 40 min na 200 stepeni.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)