
Potrebno je:
300 gr blitve
800 gr krompira
1 struk mladog crnog luka
1 glavica belog
malo ulja
malo začina
1 pavlaka
malo mleka
2 jaja
Priprema: Blitvu oprati odseći drške i malo obariti, a zatim je malo propržiti u crnom luku. Dodati začin i beli luk pa još malo dinstati da ispari tečnost.
Krompir iseći na listiće staviti red krompira pa malo seckane blitve pa krompir, blitva i na kraju krompir.
Razbiti jaja dodati pavlaku i malo mleka izmešati i zaliti musaku i malo pouljiti. Peći u pećnici oko 40 min na 200 stepeni.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)