Sastojci
1 kg prokelja, očišćene i prepolovljene glavice
2 kašike maslinovog ulja
1/2 kašičice soli
biber
1/4 šolje suve brusnice
1/3 šolje oraha, blago proprženih i iseckanih
rendana kora 1 pomorandže
Priprema
2. Prokelju dodajte i orahe, pomorandžinu koru i brusnice, promešajte i pecite bar još 5 minuta, dok prokelj lepo ne porumeni i bude hrskav spolja i mekan unutra.
3. Poslužite prilog dok je još topao.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)