Sastojci
1 kg prokelja, očišćene i prepolovljene glavice
2 kašike maslinovog ulja
1/2 kašičice soli
biber
1/4 šolje suve brusnice
1/3 šolje oraha, blago proprženih i iseckanih
rendana kora 1 pomorandže
Priprema
2. Prokelju dodajte i orahe, pomorandžinu koru i brusnice, promešajte i pecite bar još 5 minuta, dok prokelj lepo ne porumeni i bude hrskav spolja i mekan unutra.
3. Poslužite prilog dok je još topao.
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)