Izgledajte kao poznate urbane lavice: Pustite svoje kovrdže da slobodno padaju

Izgledajte kao poznate urbane lavice: Pustite svoje kovrdže da slobodno padaju

Autor: | 10/07/2016

0
Džilijan Harvi

Leto, sunce, more, so, vrućina i vlaga ne moraju biti strava i užas za vašu kosu...

Zapravo, sve ove faktore možete okrenuti u svoju korist, a od ovih zvezda naučite i kako.

Selena Gomez

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Jun 25, 2016 at 2:03pm PDT


Kada vam se kosa od vlažnog vazduha pretvori u more talasa, vi je razbarušite još više! Prebacite svu kosu na jednu stranu, dobro je naprskajte suvim šamponom i ponovno razdelite na uobičajen način. Spremni ste za dan!

Solanž Nouls

 

A photo posted by Solange Knowles (@solangeknowles___) on May 3, 2016 at 4:20pm PDT


Kosa vam je prirodno kovrdžava? Poigrajte se s njom, baš kao što to radi Solanž Nouls! Raščešljajte krajeve najobičnijim češljem da bi izgledala divlje (još više nego inače) i obavezno svakodnevno koristite neko sredstvo za ovlaživanje kako bi uvek bila zdrava i hidrirana.

Rijana

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Apr 19, 2015 at 7:53pm PDT


RiRi sve boje kose savršeno stoje, a razbarušene kovrdže same je čine još lepšom. Za ovakvu frizuru potreban vam je dobar figaro i malo strpljenja. Stilizujte svoju kosu, a potom je razbarušite rukama. Pazite da ne preterate!

Džilijan Harvi


Ako želite da izgledate kao urbana lavica, ugledajte se na Džilijan Harvi. Pustite svoje kovrdže da slobodno padaju, ali dobro pazite da one uvek budu savršeno negovane, bez ispucalih vrhova i neurednih izraslina!

Džordžija Mej Džeger


Manekenka i stilski kameleon Džordžija Mej Džeger prebacila je kosu na jednu stranu, što je frizura koja nikada ne izlazi iz mode. Podsetnik: vrhove raščešljajte kako bi kosi dale dodatnu punoću!

Arijana Grande

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 26, 2016 at 12:01pm PDT


Ako vam je kosa jako dugačka, a od vlage se nakovrdža, jednostavno je zavežite u konjski rep. Upotrebite sprej za teksturu kako bi svojoj kosi dali punoću i definiciju.

Zendaja

A photo posted by Zendaya (@zendaya) on May 26, 2016 at 10:19am PDT


Bila dugačka ili kratka, frizura ove devojke sa naslovne je uvek savršena. Poigrajte se volumenom vaše prirodne kose uvijajući samo neke od pramenova oko figara. Za veliko finale, prstima prođite kroz kosu i razdvojite pramenove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: kosa lepota

Najnovije vesti