
Potrebno je:
150 gr. šećera
150 gr. plazme
150 gr mlevenog keksa
250 gr. oraha mlevenih
200 gr. margatina
200 ml. soka
100 ml. mleka
200 gr čokolade
1 kašika kako praha
Priprema:
Izmešati oba keksa plazmu i mlečni mlevena, otopiti čokoladu, kao i margarin pa dodati u keks, zatim dodati 100 gr čokolade i kako, šećer mlevene orahe koje smo poparili sa mlekom i rastopljen margarin. Zatim dodati sok pa sve rukom dobro izraditi.
Podeliti na pola, u jedno dodati čokoladu i kakao, a drugi ostaje svetli. Na poslužavnik rasporediti najpre deo oda čokolade a zatim svetli deo. Da bi se lepše poravnalo upotrebite oklagiju. Preliti glazurom od čokolade. Ostaviti da se dobro ohladi. Seći na štangle...
Pročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)