Sastojci:
3 šolje svežeg spanaća
¼ šolje svežih listova peršuna
½ šolje oraha
½ šolje parmezana
3 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
so i biber po ukusu
Stavite sve sastojke u blender i izmiksajte.
Probajte smesu i dodajte so i biber po ukusu. Neka bude za nijansu slanije jer će pasta svakako ublažiti ukus.
Skuvajte jedno pakovanje paste po izboru prema uputstvima. Kada je pasta kuvana procedite je, dodajte pasti sos i dobro izmešajte da pasta bude ravnomerno prekrivena.
Na suvom tiganju blago prepecite orahe koje ste prethodno krupno iseckali. Pri serviranju pospite pastu orasima i dodatnim parmezanom.
Pročitajte još
Magazin Marie Claire na srpskom jeziku na kioscima!
Magazin MARIE CLAIRE ponovo na srpskom jeziku
26/03/2023
Saznajte višePažnja, danas je 23. 3. 2023! Evo zašto je ovaj datum sudbinski, ništa više neće biti isto
23.3.2023. je sudbinski datum
23/03/2023
Saznajte višeOdličan dizajn, prelepe trendi boje i fenomenalna kamera - upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju
Upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju
22/03/2023
Saznajte više
Komentari (0)