Sastojci:
3 šolje svežeg spanaća
¼ šolje svežih listova peršuna
½ šolje oraha
½ šolje parmezana
3 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
so i biber po ukusu
Stavite sve sastojke u blender i izmiksajte.
Probajte smesu i dodajte so i biber po ukusu. Neka bude za nijansu slanije jer će pasta svakako ublažiti ukus.
Skuvajte jedno pakovanje paste po izboru prema uputstvima. Kada je pasta kuvana procedite je, dodajte pasti sos i dobro izmešajte da pasta bude ravnomerno prekrivena.
Na suvom tiganju blago prepecite orahe koje ste prethodno krupno iseckali. Pri serviranju pospite pastu orasima i dodatnim parmezanom.
Pročitajte još
Nedeljni horoskop do 15. avgusta: Svađe na poslu, Bliznacima haos u ljubavi, veliki gubitak
Nedeljni horoskop do 15. avgusta vam donosi sledeću astro prognozu
08/08/2022
Saznajte višeNedeljni horoskop do 8. avgusta: Vodolije pred novim dilemama, Jarčevi na korak od sreće udvoje
Nedeljni horoskop do 8. avgusta vam donosi sledeću astro prognozu
01/08/2022
Saznajte višeNovi broj magazina La Cucina Italiana! (video)
Novi broj magazina La Cucina Italiana!
30/07/2022
Saznajte više
Komentari (0)