Sastojci
3 velike tikvice
1 kašika maslinovog ulja
½ šolje tvrdog, belog sira
½ šolje mrvica hleba
1 šolja paradajz sosa
½ šolje mocarele
So, biber, bosiljak
Priprema
2. Tikvice isecite na kolutove širine oko 1 cm, posolite ih i ostavite da se ocede, pa ih obrišite ubrusom.
3. U posudi pomešajte mrvice hleba i sitno izrendan tvrdi sir, so i biber.
4. Uvaljajte svaku tikvicu u tu mešavinu pa ih stavite u pleh u jednom sloju.
5. Pecite dok ne postanu zlatne i hrskave.
6. Izvadite ih iz pleha pa na dno stavite paradajz sos koji ste začinili sa soli, biberom i bosiljkom.
7. Na umak stavite deo tikvica, pospite mocarelom i još ribanog sira. Ponavljajte postupak dok ne ostanete bez sastojaka, ali završite tako da je sir na vrhu.
8, Pecite oko 10-15 minuta dok se sav sir ne otopi. Kratko ohladite i poslužite.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)