Džesi Džej je slavna, ali i ona vodi bitku sa celulitom i kilogramima (foto)

Džesi Džej je slavna, ali i ona vodi bitku sa celulitom i kilogramima (foto)

Autor: | 22/08/2016

0

Pevačica Džesi Džej se izvesno vreme ne pojavljuje na muzičkoj sceni, ali razlog je potpuno opravdan.

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije gde pokazuje svoju novu liniju, ali je i objasnila bez imalo stida da ima problem sa celulitom i manjkom kilograma.

Poručila je kako je vredno radila na tome da nabaci kilograme, da bude jača, da se hrani dobro i zdravo, ali i da najzad nauči da voli sebe!

Back trying my best to be fitter ? Weight gain and muscle building. Looking after myself. #selflove

A photo posted by J E S S I E . J (@isthatjessiej) on Aug 22, 2016 at 12:35am PDT

- Mogla bih da napišem nešto dubokoumno da bi ova fotografija bila nešto drugo sem što je fotka mje pozadine, ali ovo je kako jeste. Ovo je samo moja zadnjica i ništa više. Bez dubokih misli. Samo fotografija moje pozadine - napisala je ona i naglasila važnu činjenicu:

- Radim na svom telu i trudim se da dobijem u težini, ali i u mišićima, da budem jača, zdravija i da se osećam dobro! Prihvatila sam svoj celulit i radim nešto povodom toga umesto da samo kukam zbog njega! Malo ljubavi prema sebi i telu koje imamo je ono što nam je potrebno da bismo bili pozitivni.

- U raspoloženju sam tipa - J... šta ljudi misle i dopada mi se takav stav, ali i ova slika! - Napisala je odlučna Džesi i time dala podstrek svima koji se još nisu odlučili da "zavole" sebe i počnu da rade na svom telu, zdravlju i sreći.

 

I'm in a "f*** what people think" kind of mood. I like this mood. And I like this picture.

A photo posted by J E S S I E . J (@isthatjessiej) on Aug 22, 2016 at 1:06am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti