Osvojite tri Hansaplast paketa: Voleće ih vaša stopala i vaša okolina

Osvojite tri Hansaplast paketa: Voleće ih vaša stopala i vaša okolina

Autor: | 25/08/2016

0

 

Svako stopalo se znoji. O stopalu zarobljenom u patikama da i ne govorimo. Znoj, sam po sebi nema neprijatan miris. Neprijatni mirisi nastaju kao produkt razlaganja našeg znoja usled delovanja mikroorganizama.

Istovremeno, znoj u patikama pogoduje razvoju gljivica, za koje su vlaga i toplota “prijateljsko okruženje”, a posledica intezivnog umnožavanja gljivica su problemi kože stopala, koji se najčešće pojavljuju među prstima i na tabanima: perutanje kože, peckanje, svrab i ranice...

Novi, Hansaplast®2u1 Deo Sprej sa zaštitom od atletskog stopala,prevenira oba problema. Njegova tajna je u antimikrobnom sastojku oktenidinu (octenidine) koji se efikasno bori protiv gljivica. Smanjenjem broja gljivica, automatski se smanjuju i neprijatan miris i problemi kože stopala.

Hansaplast®2u1 Deo Sprej neguje i štiti vaša stopala i obezbeđuje prijatan miris čitavih 48 sati!

OLAKŠANJE I PRODUŽENA AKTIVNOST

Kombinacija znoja i bakterija, izbor obuće prema kriterijumu estetike, a ne kvaliteta i udobnosti, i činjenica da u istoj obući provodimo veći deo dana, izaziva brojne neprijatnosti. Najbolnije I najneprijatniji među njima, verovatno su žuljevi I plikovi. Kesice pune limfe, koje se nakon nekog vremena pretvaraju u bolna zadebljanja, mogu biti neugodne do te mere da vam potpuno onemoguće kretanje ili nošenje određene obuće.

Pucanje plika, poznato je, često je praćeno oštrim bolom, pa čak I krvavljenjem. Sa pretvaranjem plika u žulj, bol se pretvara u potmuli, a problem postaje dugotrajniji. Jednom rečju, jednom nastao plik vam može pokvariti i celo leto ili vas na duže vreme onemogućiti da nosite određenu vrstu obuće.

• Napredna tehnologija Hansaplast®za plikove (pakovanje 5 komada) sa hidrokoloidom obezbeđuje upijanje sekreta, ubrzava proces izlečenja i sprečava prodiranje bakterija i prljavštine. Mesto nastanka plika zaštićeno je od daljeg pritiska, čime se ublažava bol i omogućava nesmetana aktivnosti dok se koža oporavlja
Hansaplast® za žuljeve (pakovanje 8 komada) sadrži salicilnu kiselinu koja deluje keratolotočki,to jest pospešuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih ćelija površinskog zadebljanja.


Hansaplast®preparati za plikove i žuljeve imaju i dve prednosti veoma važne za vašu udobnost i aktivnost:
- Mogu se koristiti i tokom kupanja, snažno prijanjaju i ostaju na mestu danima.
- Dizajanom su specijalno prilagođeni mestima gde se najčešće pojavljuju.

 

Ukoliko želite da osvojite Hansaplast paket, ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici, klikom na ovaj link!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR